Akció!

Tűzoltó állomás (HU-A4-PDF) letölthető változat

1 490 Ft 590 Ft

Ez a makett egy TŰZOLTÓ ÁLLOMÁS matchbox autóidhoz igazodó, mérethű modellje. A makett 7 oldalas, fizetés után letölthető pdf formátumban (méret: 19,6 Mb).

Leírás

Ez a makett egy TŰZOLTÓ ÁLLOMÁS matchbox autóidhoz igazodó, mérethű modellje. A makett 7 oldalas, fizetés után letölthető pdf formátumban (méret: 19,6 Mb). (A csomag az autókat nem tartalmazza!)

Javasolt legalább 250 gr-os fehér kartonlapra nyomtatni, így az elkészítés is könnyebb, és az elkészült benzinkút is elég merev lesz. Összeállítási segítségért kattints ide: Segítség.

A feliratok magyar nyelvűek, angol nyelvű változathoz keresd a hamarosan elérhető (GB-A4-pdf) vagy (US-letter-pdf) változatot, a német nyelvű változat a (DE-A4-pdf) elnevezés alatt érhető majd el (tervezett megjelenés: 2013 év vége).

A makett elérhető letölthető, és hamarosan nyomtatott változatban.

Rendelés előtt kérjük olvasd el figyelmesen az Általános szerződési feltételeket és a Jogi nyilatkozatokat. Ha kérdésed merülne fel, kérjük olvasd el a Gyakran Ismétlet Kérdéseket, vagy írj a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikére.

A makett adatai:
Változat: letölthető
Fájl formátuma: A4 méretű PDF
Fájl mérete: 12,6 Mb
Oldalszám: 6 (+1 oldal összeállítási útmutató)

Érdekelhetnek még…