Menü Bezárás

Miniváros útrendszer

Egy miniváros alapját az útak adják. Erre épülnek fel a házak, épületek, és ezen közlekednek a kisautók.

Éppen ezért fejlesztettünk ki egy olyan útrendszert, mellyel tetszőleges úthálózat építhető – újra meg újra. Az úthálózat korlátlanul bővíthető, így Minivárosod folyamatosan bővülhet, fejlődhet. Matchbox méretű autóidnak akár egy nagyvárost is megépíthetsz, ha az útrendszeredet papírmodel házakkal, rendőr- és tűzoltóállomással, autószerelő műhellyel vagy boltokkal egészíted ki.

UTELEMEK-JPG-s
Ez csak egy példa a sok száz variációból. Az útelemek tetszőleges kombinációban építhetők össze, így csak a képzelet szabhat határt.

Mi ez a Miniváros útrendszer?
Ezek olyan A4 méretű papírból készíthető útelemek, melyek a speciális kialakításnak köszönhetően könnyen összekapcsolhatók, tetszőlegesen kombinálhatók, és egyszerűen szétszedhetők, hogy egy másik úthálózatot építsünk belőlük. Az útrendszer elemeinek előnye, hogy otthoni nyomtatóval tetszőleges mennyiségben könnyen kinyomtatható, így a megrendelést nem terheli szállítási költség, és az útelemekért is csak egyszer kell fizetni, de azokból korlátlan mennyiségű útelem nyomtatható. Így bármekkora úthálózat építhető.
És mi van, ha tönkremegy valamelyik? Semmi baj, csak nyomtasd ki újra, és pótold a sérült elemet. Az alapcsomag négy útelemet tartalmaz: egyenes, kanyar, kereszteződés, és T-út.

erdekel-button2
Kattints a gombra, ha érdekelnek az útelemek

Biztosan drága…
Miért lenne az? Ha belegondolsz, hogy akár az egész lakást behálózhatod az útelemekkel, és ezért csak néhány száz forintot kell fizetni… Ugye, hogy megéri? De van egy nagyszerű hírünk: ha valamelyik makettgyűjteményünket megrendeled, ajándékba is megkaphatod ezeket az útelemeket.

IMAG2601
Az útelemek összeépítve a valóságban.

Az útelemek külön is megvásárolhatók, de amennyiben az 5 épületet tartalmazó makettcsomagot rendeled meg, a 4 féle útelemet tartalmazó útelemcsomagot ajándékba kapod (az akció visszavonásig érvényes). Sőt, az akciós csomag más ajándékot is tartalmaz majd. A részletekért íratkozz fel Facebook oldalunkra: www.facebook.com/minivaros.hu

ÚTELEMEK-4-A4-HU-PDF
Az útelemeket letölthető pdf fájlban kapod meg, kinyomtatás után vágd ki a weboldalon található instrukciók alapján (Segítség menüpont)

Tervezett megjelenés: 2013 ősz.

terv-a-monitoron (855 x 512)
Készül az útrendszer. Még néhány finomítás, és megy a nyomdába.