Menü Bezárás

Hamarosan indulunk!

Még néhány nap, és elkészülnek az első papírmakettek és útelemek – Miniváros épül és fejlődik!

8 hónap telt el azóta, hogy az első gondolat megfoggant. 8 hónappal ezelőtt jött az ötlet, hogy legyen kisvárosa a kisautóknak.

A matchbox méretű autók a legnépszerűbbek. Matchbox, Hot Wheels, Majorette, Siku, Bburago…. mind olyan márka, amelyik választékában megtalálhatóak ezek a kisautók – többnyire 1:60-87 méretarányban. És bár ez a méret a legelterjedtebb, mégsem kapható hozzá elérhető áron épület, út. Legalábbis eddig!

A Miniváros útrendszerből és papírmakettekből valódi kisvárost varázsolhatsz autóidnak. Milyen előnyei vannak Minivárosnak? Miért éri meg?

Papírból készült makettek
A makettek papírból készülnek, így kedvező áron állítható elő. A műanyaggal ellentétben itt komolyabb sérülésekkel sem kell számolnod, nem kemény, nem vág, és nem okoz balesetet sem. Ha pedig az online letölthető változatot választod, ugyanazért az árért többször kinyomtathatod és összeállíthatod az adott épületet, vagy ha testvéred van, nem kell osztoznod rajta, mert neki is lesz sajátja.

Letölthető változat
Annak érdekében, hogy minél kedvezőbb áron juss hozzá Miniváros épületeihez, útjaihoz, letölthető változatban is elérhető. Mik az online változat előnyei?
Percek alatt a birtokodba kerül: Az online változatot a biztonságos PayPal rendszeren keresztül tudod kifizetni, így azt a fizetést követően másodperceken belül letöltheted. Nincs más dolgod, mint egy vastagabb (kb. 250 gr) papírlapra nyomtatni a letöltött pdf dokumentumokat, és már hozzá is láthatsz az összeállításához.
Cseregarancia”: Ha egy letöltött verzióból készült maketted megsérülne, akár ki is dobhatod. Csak nyomtasd ki, állítsd össze újra, és máris egy új darabbal gazdagodsz.
Testvérkedvezmény (egyszer fizetsz, többet kapsz): ha van egy testvéred, aki szintén a kisautók megszállotja, nem kell veszekednetek, hogy kié legyen a makett, és nem is kell kétszer megvásárolnotok az épületeket, utakat. Megvesztek egyet, és kinyomtatjátok kétszer. Így mindkettőtők megépítheti saját Minivárosát. Mert bár az épületek és az utak ugyanazok, de a végtelen kombinációs lehetőségnek köszönhetően teljesen különböző várost építhettek.
Kedvező ár/érték arány: Míg a nyomtatott verziónál egy makettet csak egyszer építhetsz össze, és csak egy épületed lesz, addig a letölthető változatból többször, több makett építhető – ugyanazon az áron.

Élethű
A papírmaketteket és az útrendszert úgy terveztük meg, hogy azok a lehető legjobban hasonlítsanak a valódi épületekhez, utakhoz. Igazi épületek alapján készült texturák díszitik az építményeket. Így Miniváros olyan, mint egy igazi város kicsinyített mása.

Nyomtatott változat
Amennyiben nem szeretnél foglalkozni a nyomtatással, úgy lehetőséged van nyomtatott változatban is megrendelni az épületeket, útakat. Ezeket a kiadványokat minőségi, 300 grammos matt műnyomópapírra, digitális nyomdai eljárással készítik, így garantált a kiváló minőség. Ezekből a nyomtatott változatból minimális készletet tartunk, így elképzelhető, hogy néhány napot várnod kell, ezért türelmedet kérjük.

Hamarosan elkészülnek az első tesztpéldányok. Az összeállításról, az első véleményekről beszámolunk, és természetesen képeket is felteszünk. Így Te is látni fogod, miért akarsz Minivárost építeni.