Menü Bezárás

Kupon

Miniváros által kibocsájtott kuponokkal kapcsolatos általános információk (amennyiben a kuponon található tájékoztató másként nem rendelkezik):

1) Az általunk kibocsájtott kuponok kizárólag a minivaros.hu weboldalon válthatók be a kuponon található kedvezmény mértékéig, és készpénzre nem válthatók. A kuponokat a rajta feltüntetett időpontig vagy határidőig lehet felhasználni, a lejáratot követően a kupon kódját a rendszer törli.

2) Egynél több kupon kedvezménye nem vonható össze, azaz egy vásárlás során kizárólag egy kupon használható fel.

3) A kuponon szereplő kedvezményt egy vásárlás alkalmával lehet felhasználni. Kuponnal történő fizetés esetén – amennyiben a vásárlás értéke kevesebb, mint a kupon értéke – pénzt visszaadni nem tudunk. A kupon felhasználása bizonyos esetekben feltételekhez kötött, melyeket a kuponon található leírás tartalmaz.

4) Nem névre szóló kupon esetében a rendszer a beváltó személyazonosságát nem vizsgálja. Az egyszer felhasználható kuponok esetében a rendszer annak a vásárlónak írja jóvá rendelésekor a kupon értékét, aki azt első alkalommal érvényesíti, azaz rögzíti (megadja) a rendszerben. Ezért kérjük, hogy kuponodat biztonságos helyen tárold, és a kuponon található kódot más személy részére ne add ki, mert az ebből keletkező károkért a kupon kibocsájtója és az oldal üzemeltetője felelősséget nem vállal.

5) A kupon lehet online (pdf vagy jpg képfájl), illetve nyomtatott. Rendeléskor a kuponkedvezmény értékét a kuponon szereplő kuponkód megadásával lehet érvényesíteni a következők szerint:

Látogass el a www. minivaros.hu weboldalra, a “Bolt” menüpont alatt válaszd ki a megvásárolni kívánt terméket. A rendelés véglegesítésekor az oldal tetején megjelenik a “Van kuponod? Klikk ide a kód megadásához” gomb. A kupon érvényesítéséhez kattints a gombra, és gépeld be a kuponodon szereplő kódot, majd kattints a “Kuponom kódja” gombra. Ezt követően a rendszer automatikusan csökkenti a rendelés értékét a kuponkedvezménnyel.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük