Menü Bezárás

Miniváros – minden fiúgyermek álma

instruction_fw

Minden kisfiúnak van kisautója. Tologatja a szőnyegen, az asztalon, az ágyon. Még a kádban is azzal játszik…

De út nélkül nem az igazi…

Persze vannak játékszőnyegek, rajzolt utakkal, épületekkel, de ugye érzed, hogy az nem az igazi! Aztán vannak a műanyag garázsok utakkal. Sokba kerülnek, összetörnek, kicsik, és csak egy sávban haladhatnak az autók. És nem is olyan, mint az igazi út odakint.

Tudunk jobbat, tudunk olcsóbbat! Érdekel?

varos

Ugye hogy jobb lenne élethű utakon, élethű épületek között autókázni?
Ilyenre vágysz? Akkor jó hírem van: Neked találtuk ki a Miniváros™ útrendszert, ami egy igazi város élményét adja. A különböző útelemek tetszőlegesen illeszthetők egymáshoz, így a város úthálózatának megépítésénél csak a fantázia szab határokat.

IMAG2601
Miniváros
UTELEMEK-JPG-s
Akár ilyen úthálózatot is építhetsz a különálló útelemekből

Mi ez a Miniváros útrendszer?
Ezek olyan A4 méretű papírból készíthető útelemek, melyek a speciális kialakításnak köszönhetően könnyen összekapcsolhatók, tetszőlegesen kombinálhatók, és egyszerűen szétszedhetők, hogy egy másik úthálózatot építsünk belőlük. Az útrendszer elemeinek előnye, hogy otthoni nyomtatóval tetszőleges mennyiségben könnyen kinyomtatható, így megrendelésedet nem terheli szállítási költség. Az útelemekért csak egyszer kell fizetned, de azokból korlátlan mennyiségű útelemet nyomtathatsz. Így bármekkora úthálózatot építhetsz – ugyanazért az árért.
És mi van, ha tönkremegy valamelyik? Semmi baj, csak nyomtasd ki újra, és pótold a sérült elemet. Az alapcsomag négy útelemet tartalmaz: egyenes, kanyar, kereszteződés, és T-út.

Nem drága?
Miért lenne az? Ha belegondolsz, hogy akár az egész lakást behálózhatod az útelemekkel, és ezért csak néhány száz forintot kell fizetni… Ugye, hogy megéri? De van egy nagyszerű hírünk: ha valamelyik makettgyűjteményünket megrendeled, ajándékba is megkaphatod ezeket az útelemeket. Néhány ezer forint egy élethű kisvárosért… Ez egy igazán jó ajánlat!

A Miniváros™ útrendszer bármilyen matchbox (1:60-tól 1:87-ig) méretű kisautóval használható, az élethű útburkolati rajz olyan élményt nyújt, mintha egy valódi város lekicsinyített másával játszana gyermekünk.

A Miniváros™ útrendszerhez tervezett papirmakettekből épületek állíthatók össze, így városunk rendőrséggel, postával, autószerelő műhellyel, tűzoltósággal, és további méretarányos épülettel bővíthető*.

instruction_fw4

A Kresz megismerését segítik a külön elérhető jelzőtáblák**, melyekkel gyermekünk játszva tanulhatja meg a közlekedés szabályait.

Az útelemek, a makettek és a kresztáblák** segítségével egy valódi minivárost építhettek össze, ahonnan már tényleg csak a kisautók hiányoznak. És amíg gyermeked hosszú időre elmerül a városi életben, Te csak dőlj hátra, és élvezd a nyugalmat – újra meg újra!

A Miniváros™ rendszerrel kapcsolatos informácókat olvashatsz folyamatosan itt, a weboldalunkon, valamint facebook oldalunkon (www.facebook.com/minivaros.hu).

* A makettek választéka folyamatosan bővül, az aktuálisan elérhető makettekről Facebook oldalunkon és hírleveleinkben olvashatsz.
** A Kresz táblák várható megjelenése 2013 december