Menü Bezárás

Miniváros – Legyen saját városod!

Láttál már terepasztalt? Netán álmodtál már róla? Most lehet egy Neked is. Lehet saját városod! Építsd fel Minivárosodat!

varos

Ha a kisautóid már megvannak, rendelj hozzájuk épületeket, építs nekik úthálózatot, és állítsd fel a kresztáblákat, jelzőlámpákat is. Miniváros™ papírmakettjeiből saját élethű várost építhetsz. És ehhez itt mindent megtalálsz!

Miniváros™ útrendszere és épületei bármilyen matchbox (1:60-tól 1:87-ig) méretű kisautóval használható, az élethű útburkolati rajz olyan élményt nyújt, mintha egy valódi város lekicsinyített másával játszanál.

Válasz ki a papírmaketteket és döntsd el, hogy a letölthető vagy a nyomtatott változatot kéred.

MI A KÜLÖNBSÉG?

A letölthető változat rendelésekor – fizetés után – egy pdf fájlt tölthetsz le, melyet otthon, saját tintasugaras nyomtatóddal tudsz kinyomtatni. Előnye, hogy a megvásárolt papírmaketteket annyiszor nyomtathatod ki, amennyiszer csak akarod. Így akár több darabot is építhetsz ugyanabból az épületből.
Akkor ajánljuk Neked a letölthető változatot, ha rendelkezel jó minőségű otthoni tintasugaras nyomtatóval, és be tudsz szerezni vastagabb (kb. 200-250 gr-os) papírlapot is a nyomtatáshoz. Szintén jó megoldás lehet ez Neked, ha messzebb (netán a határon túl) laksz, és a szállítási költséget szeretnéd inkább újabb makettekre fordítani.

A letölthető változatról részletesen itt olvashatsz: LETÖLTHETŐ PAPÍRMAKETTEK.

instruction_fw

A nyomtatott változatnál a nyomtatást mi intézzük (profi nyomdával, vastag kartonlapokra – a minőség garantált), így nincs más dolgod, mint megrendelni a kiválasztott maketteket, melyeket A4 méretben kapsz kézhez.
Ezt a változatot akkor ajánljuk Neked, ha nincs otthon nyomtatód, vagy ha nem akarsz a nyomtatással bajlódni. A nyomtatott makettek kiszállítását jelenleg kizárólag Magyarország területén tudjuk biztosítani.

A nyomtatott változatról részletesen itt olvashatsz: NYOMTATOTT PAPÍRMAKETTEK.

instruction_fw4

HOGYAN ÉPÜL FEL MINIVÁROS™?

ÚTHÁLÓZAT

Városod alapját az úthálózat adja. Miniváros útelemeiből tetszőleges úthálózatot építhetsz, az egyeneseket, kereszteződéseket, kanyarokat könnyen egymáshoz illesztheted. Miniváros™ útelemeit úgy terveztük meg, hogy bármelyik elemet bármelyik elemmel összekapcsolhatod.

utelemek-8-fele-total

Az útelemeket letölthető vagy nyomtatott változatban is megrendelheted. A letölthető változat előnye, hogy elég egyszer kifizetned, a kapott pdf fájlt pedig annyiszor kinyomtathatod, amennyi útelemre szükséged van. És ha később bővíteni szeretnéd városodat, csak nyisd meg ezt a fájlt, és nyomtass új elemeket.
A nyomtatott változat esetében 14 útelemet tartalmaz egy alapcsomag, mellyel egy kisebb város úthálózatát építheted meg. Városodat természetesen itt is bővítheted később, de ehhez vagy újabb nyomtatott útelemeket kell rendelned, vagy megrendeled a letölthető változatot, amelynél korlátlan útelemet nyomtathatsz otthon.

UTELEMEK-JPG-sÉPÜLETEK

Ha elkészült az úthálózat, építsd fel rájuk az épületeket. Miniváros™ papírmakett épületeit úgy terveztük meg, hogy azok matchbox méretű autóidhoz illeszkedjenek.
Miniváros™épületei kivágható papírmakettek. A makettek alkotóelemeit A4 méretű kartonlapokból vághatod ki, és olló, ragasztó segítségével állíthatod össze.
A rendelhető papírmakettek listáját itt találod: PAPÍRMAKETT ÉPÜLETEK.

KIEGÉSZÍTŐK

Ha már elkészült az úthálózat, és az épületek is állnak, egészítsd ki városodat Kresz-táblákkal**, jelzőlámpákkal, de átmenetileg a forgalmat is elterelheted egy építkező-készlettel. A táblákat és a többi kiegészítőt szintén kartonlapból kivágva tudod összeállítani.

VÁROSOD ELKÉSZÜLT, MINIVÁROS FELÉPÜLT!

A Miniváros™ rendszerrel kapcsolatos információkat olvashatsz folyamatosan itt, a weboldalunkon, valamint facebook oldalunkon (www.facebook.com/minivaros.hu).

* A makettek választéka folyamatosan bővül, az aktuálisan elérhető makettekről Facebook oldalunkon és hírleveleinkben olvashatsz.
** A Kresz táblák várható megjelenése 2013 december

IMAG2601
Miniváros