Menü Bezárás

Vélemények, ajánlások

Ha kétségeid lennének, olvasd el az alábbi véleményeket (amit ezúton is nagyon köszönök):

“Nagyon szépek és nem kis öröm volt számomra,hogy a gyermekeimnek is nagyon tetszett.Köszönöm,hogy örömet okoztak nekem azzal,hogy én a gyermekeimnek tudtam örömet okozni és nem kellett ezreket érő játékot vennem ahhoz amit elértem saját munkámmal megszületett kis makettekkel.”
(Vass Benedek)

“Nagyszerű ötlet, igényes kivitelezés, és a fizetés utáni többszöri letöltési lehetőség is rendkívül kedvező. :)”
(Maya)

“Szuper ötlet, remek kivitelezés! Sok sikert, hajrá! :)”
(Daloló Gábor Ada)

“Egy három és egy nyolcéves fiú anyukája vagyok. Emlékszem, hogy az buszrajongó nagyfiammal 3-4 éves korától kezdve gyártottuk a papírbusz maketteket. De zsákszámra. 🙂 A papírbuszokhoz pedig házilag készítettünk útvonalat, buszmegállót, pályaudvart is. Amikor megláttam a minivárost, majdnem elájultam, hogy a mi kis titkos játékunk életre kelt és profi, ám megfizethető formában is elérhető. Szinte biztos vagyok benne, hogy a tűzoltóautó és matchbox rajongó kisebbemnek is hatalmas élményt jelentenek majd a miniváros játékai. Gratulálok az ötlethez és a megvalósításhoz.”
(Árvai-Bencze Katalin)

“Tetszenek a játékok, igényesek és maga az ötlet nagyon kreatív! Végre nem méregdrága műanyag játék, hanem olyan szabadon bővíthető készlet, amelynek tényleg csak a fantázia szab határt, nem a multik marketingesei!”
(Tulok Imre – www.ertekesitestamogatas.hu)

“Bár még nem vettem ilyen minivárost, de nagyon tetszik az ötlet! Én saját kezűleg gyártottam már kartonból garázst, de az enyém kevésbé hasonlít az igazira. Mindenképp ki fogom próbálni :)”
(Györgyi)

“Nagyon jó az ötlet!!! Dicséret annak, aki ezt kitalálta!”
(Bali Imre)

“NnnnnnnnnnnnAAAAAAAAAAggggggyyyyyyyyyyyyoooonnnn JJJJJóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó”
(név nélkül)