Menü Bezárás

Kezdőoldal

Miniváros: legyen saját makettvárosod!

Útelemek, épületek, KRESZ-táblák – itt megtalálsz mindent, ami városod megépítéséhez kell.

erdekel

Miniváros makettjeivel nyertek pályázatot

A debreceni Szent József Általános Iskola, Szakgimnázium és Gimnázium két 11. osztályos tanulója nyertes pályázati munkájukhoz Miniváros makettjeit használták fel. A projekt témája: “Település közvilágításának, közlekedési lámpáinak és tűzvédelmének számítógépes vezérlése.”

Az elkészült pályázati munkáról tekintsd meg az alábbi videót:


Tökéletesen illeszkedik a Matchbox méretű autóidhoz
minden-tipushoz

Kompatibilis a Majorette, Hot Wheels, Carrarama, Siku, Matchbox és más, 1:60-80 méretarányú autóiddal.

tovább-a-boltba
 

Könnyű összeállítani!
útmutató-minta

Az összeállítási útmutató segítségével egyszerűen megépítheted makettjeidet. Az illusztrációk segítenek eligazodni az összeállítás során.

latni-akarom
 

Bővíthető, ahogy egy igazi város is fejlődik
bovitheto

Az útelemek kialakításának köszönhetően bármilyen méretű várost felépíthetsz, és bármikor átalakíthatod, bővítheted azt – mindezt könnyen és egyszerűen. A letölthető makettek száma folyamatosan bővül, látogass vissza rendszeresen és nézz körül, mi hiányzik még városodból.


Gazdaságos árú gyűjtemények:
csomagban olcsóbb!
papirmakett-gyujtemeny-1

Az akciós csomagok több makettet tartalmaznak – lényegesen kedvezőbb áron. Bár a Miniváros makettek ára eleve rendkívül kedvező, a makettcsomagok vásárlásával tovább spórolhatsz. Ha pedig csak utakat szeretnél, egy autósszőnyeg árának töredékéért lehet lényegesen nagyobb úthálózatod.


Univerzális, tetszőlegesen variálható
UTELEMEK-JPG-s

A Miniváros útelemek segítségével bármilyen úthálózatot kialakíthatsz, számtalan variációban. Az elemeket úgy terveztük meg, hogy bármelyik két útelemet egymáshoz illesztheted – így városod úthálózatának csak a képzeleted szabhat határokat.


Helytakarékos
moving-box

Ha kell a hely, csak szedd szét az útelemeket, az elemek kialakításának köszönhetően később bármikor újraépítheted, áttervezheted városodat – az útelemek sérülése nélkül.

mutasd-gomb

Letölthető pdf fájl
instruction_fw
adobe_acrobat_logo

A makettekhez a fizetést követően azonnal hozzájutsz – a maketteket letölthető pdf fájlok tartalmazzák. Mentsd le számítógépedre, nyisd meg* a fájlt, nyomtasd ki egy vastagabb papírra, vágd ki, és állítsd össze.

(*A fájlok megnyitásához pdf olvasó program szükséges. A legismertebb ilyen program az ingyenes Adobe Acrobat Reader, melyet itt tudsz letölteni: Adobe Reader.)


Megsérült? Többet szeretnél? Nem gond!
fizess-egyszer

A letöltött makettjeidet annyiszor nyomtathatod ki és állíthatod össze, ahányszor csak akarod. Így nem gond, ha megsérül, vagy ha még egyet szeretnél ugyanabból az épületből: nyomtasd ki és építsd meg újra, meg újra, meg újra…


Nem árulunk zsákbamacskát – próbáld ki ingyen!
house-free

Kétségeid vannak? Nem vagy biztos benne, hogy ez Neked való? Csak töltsd le ingyenes makettjeinket, építsd meg őket, és látni fogod, milyen egyszerűen és gyorsan lehet saját városod!

A letöltéshez kattints ide: CSALÁDI HÁZ MAKETT


Nincs otthon nyomtatód? Ez sem lehet probléma!
no-printer

Miniváros papírmakettjeit hamarosan nyomtatott változatban is megrendelheted. A digitális nyomdában készült maketteket postai utánvéttel szállítjuk címedre, de az sem gond, ha éppen nem vagy otthon: a postán 10 napon belül átveheted.


Bankkártyás fizetési lehetőség

Oldalunkon a biztonságos Barion rendszeren keresztül tudod rendelésedet kiegyenlíteni. Ehhez nem szükséges Barion fiók, bármilyen, internetes fizetésre alkalmas bank- vagy hitelkártyával tudsz fizetni. De választhatod a banki átutalást is, ez esetben azonban a makettet csak a pénz számlánkra történő megérkezését követően (kb fél-1 nap) tudod letölteni.