Menü Bezárás

Adventi naptár 2013

Volt egyszer egy kisfiú, aki karácsony közeledtével egyre türelmetlenebb volt, minden nap megkérdezte édesanyját, mikor kapja már meg a karácsonyi ajándékot.

Az édesanya szívesen odaadta volna, de a szabály az szabály. De ki tud egy kisgyereknek ellenállni. Ezért kitalálta, hogyan tudna a nyughatatlan kisfiú kedvében járni:
kivágott 24 kis papírlapot, mindegyikhez egy apró csokoládét erősített, és karácsony előtt minden nap odaadott egyet gyermekének, aki nagyon örült ennek.

A kisfiú felnőtt, és nem felejtette el édesanyja szokását: vállalkozásba kezdett, és készített egy naptárt, aminek 24 ablaka apró meglepetést (kezdetben édességet, cukorkát) rejtett. Így alakult ki az Adventi naptár szokása.

Miniváros idén indult útjára, ez lesz az első karácsonya. A papírmakettekkel nem titkoltan az a célom, hogy örömet okozzak. Örömet a gyermeknek, akik önfeledten tologathatják kisautóikat a papírépületek között. Örömet a szülőknek, akik gyermekük csillogó és kiváncsi tekintetével övezve állítják össze a maketteket, és akik szintén örülnek, ahogy az apróságok elfeledkeznek mindenről és mindenkiről, miközben saját kisvárosuk életre kell.

És az öröm a cél ezzel az Adventi naptárral is.

Adventi-naptar-2

Vasárnaptól karácsonyig minden nap egy ajándékot kapsz – ezzel köszönöm meg a bizalmadat, az érdeklődésedet. Az ajándékok között lesz papírmakett, játék papírból, és egy kupon is (melynek kódját karakterenként gyűjtheted össze).

Az ajándékok letöltési linkjét e-mailben küldöm ki a hírlevélre feliratkozottaknak – minden nap az aznapi ajándékot rejti majd a levélben lévő link. Ha még nem vagy feliratkozva, tedd meg gyorsan itt: feliratkozás. Nehogy lemaradj!

FIGYELEM! Az ajándékok csak aznap érhetők el, csak egyetlen napig lehet őket letölteni, utána már nem lesznek elérhetők. Érdemes tehát minden nap megnézned az e-mail fiókodat.

Még 5 nap tehát, és olyan ajándékokhoz juthatsz, mint pl. ez:

hamburgeres