Menü Bezárás

Vásárlói információk

Az oldalon található, postázható termékek szállítását a Magyar Posta MPL üzletágán keresztül juttatjuk el a megrendelőkhöz. A szállítás és csomagolás díja – értékhatártól függetlenül bruttó 990.- forint.

A szállítható termékek (minden, ami nem virtuális, letölthető termék) megrendelése esetén választható fizetési módok:

  • előreutalás: ez esetben csomagodat azt követően adjuk át a futárnak, amint a megrendelésed ellenértéke számlánkra megérkezett.
  • bankkártyás fizeté (Barion): a Barion rendszerén keresztül kifizetett rendelések esetén csomagodat a fizetést követő 1 munkanapon belül adjuk át a futárnak.
  • utánvét: ebben az esetben megrendelésedet a csomag átvételekor, a futárnak kell kifizetned

Amennyiben megrendelésed egyaránt tartalmaz letölthető és szállítható terméket, úgy a rendelés ellenértékét előreutalással vagy bankkártyával a Barion rendszerén keresztül egyenlítheted ki. Ekkor az utánvétes fizetés nem választható. (Ha mégis ragaszkodsz az utánvétes fizetési módoz, úgy kérjük rendeld meg külön a letölthető terméket, és külön a szállítható termékeket, mert ez utóbbit már ki tudod egyenlíteni utánvéttel is.)

A szállítási idő kb. 1-2 munkanap. Amennyiben a futár a megadott címen nem talál senkit, egy értesítőt hagy, a csomagot ez esetben az értesítőn szereplő postán veheted át.

Ha a szállítással kapcsolatban bármilyen kérdésed felmerülne, kérjük írj az iroda(kukac)minivaros(pont)hu e-mail címre.