Menü Bezárás

Vásárlói információk

A Miniváros.hu weboldalon letölthető papírmakettek találsz. Ezek a papírmakettek A4 méretű papírlapra nyomtatva kivághatók, és ragasztó segítségével összeállíthatók.

A megrendelni kívánt papírmakettet helyezd a kosaradba (kattints a “Kosárba rakom” gombra), majd a “Pénztár” gombra kattintva add meg a rendelésed véglegesítéséhez szükséges adataidat. Szintén ezen az oldalon válaszd ki a neked szimpatikus fizetési módot.

Az oldalon található letölthető termékek megrendelése esetén választható fizetési módok:

  • előreutalás: ez esetben a termékek letöltésére az azt követő munkanapon lesz lehetőséged, amint a megrendelésed ellenértéke számlámra megérkezett.
  • bankkártyás fizetés (Barion): a Barion rendszerén keresztül kifizetett rendelések esetén a termékeket azonnal letöltheted az e-mail-ben kapott linkre kattintva.

Bankkártyás fizetés esetén weboldalam a Barion biztonságos kártyaelfogadó oldalára navigál téged, ahol a bankkártyád adatainak megadásával fizetheted ki megrendelésedet. Ha a fizetés sikeres, szinte azonnal egy e-mail-t küld ki a rendszer a papírmakettek letöltési linkjével, melyre kattintva a papírmaketteket le tudod tölteni.

Előre utalás választása esetén kérjük, hogy a megrendelés ellenértékét utald át a feltüntetett számlaszámomra. Ez esetben a papírmakettek letöltési linkjét a pénz bankszámlámra történő beérkezését követően, 1 munkanapon belül elküldöm.

Ha a fizetéssel kapcsolatban bármilyen kérdésed felmerülne, kérjük írj az iroda(kukac)minivaros(pont)hu e-mail címre.