Menü Bezárás

Szerzői jogok

FIGYELEM! Az oldalon letölthető ingyenes és fizetős makettek,  szerzői jogi védelem alatt állnak! Nagyon sok munka van benne, ezért ha valamelyik barátodnak, ismerősödnek megtetszik, kérlek, NE KÜLDD EL ÉS NE MÁSOLD LE neki, inkább oszd meg vele a weboldal elérhetőségét, ahol Ő is hozzájuthat saját példányához.  Köszönjük!!!

Én sem szeretem a jogi szövegeket, de alkotóként és családfenntartóként mindent meg kell tennem annak érdekében, hogy az általam sok munkával, hosszú idő alatt elkészített terveket, rajzokat, termékeket illetéktelenül és illegálisan ne használják. Remélem megérted. Becsületes vásárlóként Téged nem érintenek a lentiek.

A szerzői jogról, és az általunk készített tartalom szerzői jogi védelméről részletesen az alábbi nyilatkozatban olvashatsz.

Jelen weblap böngészésével a felhasznál hozzájárul ahhoz, hogy a weblap üzemeltetőjének, az Aldor Media Bt-nek szellemi termékét képező tartalmakat olvassa, és kizárólag személyes információ szerzésére használja fel. A weblap üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak engedély nélküli másolásához és üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő átvételéhez vagy felhasználásához. A jelen feltételek tudomásul vételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weblap üzemeltető cég székhelye szerint hasárkörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

ALAPFOGALMAK

Weboldal: jelen Nyilatkozat a minivaros.hu weboldalra vonatkozik.
Tartalom: a Weboldalon található szöveges és nem szöveges tartalmak, beleértve a weboldal szövegét és az ingyenes vagy fizetős letölthető tartalmakat, dokumentumokat.
Jogtulajdonos: a Weboldalon található Tartalom szerzői jogtulajdonosa Horváth Ferenc és az Aldor Media Bt.
Üzemeltető: a Weboldalt az Aldor Media Bt. üzemelteti.

A weboldalon található Tartalom a Jogtulajdonos szellemi terméke, melyet szerzői jog illet meg. Ennek értelmében a Tartalom szerzői, vagyoni és felhasználói jogai kizárólag a Jogtulajdonos tulajdonai, azokról kizárólag a Jogtulajdonos rendelkezhet.

A SZERZŐI JOG MEGSÉRTÉSE, JOGSÉRTÉS ESETÉN FIZETENDŐ KÖTBÉR

Jelen Weboldalon MINDEN Tartalom Szerzői joggal védett! A felhasználó az oldal használatával elfogadja jelen nyilatkozatot.

Tilos az oldalon található szöveges tartalom másolása, nagy terjedelmű közlése, idézése bármilyen formában, legyen az offline (pl. nyomtatott sajtó, szórólap, könyv vagy bármely nyomtatott médium, kiadvány) vagy online (weboldal, blog, webáruház, vagy bármilyen interneten elérhető, letölthető) megjelenés.

Kizárólag a szöveges tartalom részleges idézése maximum 1000 karakter terjedelemben (szóközökkel) megengedett, ennek feltételei:

  • az idézett szövegnél feltüntetésre kerül a jogtulajdonos (© Aldor Media Bt.) valamint a weboldal (www.minivaros.hu),
  • az idézés tényéről írásos bejelentést tesznek az iroda(kukac)minivaros.hu weboldalon, megadva az idézést tartalmazó oldal pontos URL-jét, linkjét.

Amennyiben a Weboldal tartalmát harmadik személy honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként 20 000.- Forint + Áfa összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel 1000 karakternél, vagy letölthető tartalom esetében 20%-nál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket, tartalmunkat. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást.

Az engedély nélküli másolás bizonyítására az átvételről közjegyzői tartalomtanúsítás készül, mely közokíratnak minősül, így a bíróságon bizonyító erejű. A közjegyzői tartalomtanúsítás költségét a kötbérrel együtt áthárítjuk a jogtalan felhasználóra.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK EGYEDI AZONOSÍTÓJA

A weboldalon letölthető (ingyenes és fizetős) tartalmak is elérhetők, melyek elektronikus formátumban (PDF) tölthetők le.
Ezen dokumentumok úgynevezett Egyedi digitális azonosítóval vannak ellátva. Így minden egyes letöltött dokumentum beazonosítható, külön, egyedileg generált kódot kap, mely bekerül a letöltött dokumentum kódjába.
Amennyiben engedély nélküli, jogsértő megosztásról szerzünk tudomást, ezen egyedi digitális azonosító alapján visszakereshetővé válik, hogy mely felhasználó volt az engedély nélküli másolat forrása. Az engedély nélküli másolás miatti kártérítési igényünket ezen felhasználóval szemben fogjuk érvényesíteni.

©2013. Miniváros.hu by Aldor Media Bt. | Minden jog fenntartva! | www.minivaros.hu